Nyheder

Carsten T. Østergaard er indtrådt i ejerkredsen i SL Leasing.

Efterspørgslen på flexleasing er nu så stor, at ejerkredsen i SL Leasing udvides med det formål at styrke firmaets målsætning om fortsat vækst på markedet for full-service leasing af biler.

Carsten T. Østergaard har tidligere beskæftiget sig med detailhandel, som ejer af en række IDEmøbler i flere større danske byer. Han var medvirkende til salget af kæden til kapitalfonden Axcel i 2007. Efter salget blev Carsten T. Østergaard tilknyttet selskabet IDdesign, hvor han frem til 2015 arbejdede som projektchef og beskæftigede sig med udvikling af selskabets franchisebutikker i blandt andet Mellemøsten.

Carsten T. Østergaard beskæftiger sig endvidere med udvikling af erhvervsejendomme samt bestyrelsesarbejde.

Carsten T. Østergaard tilknyttes SL Leasings kontor i Hjørring, hvor han vil beskæftige sig med salg og forretningsudvikling i samarbejde med den øvrige ejerkreds.

‘Siden etableringen af SL Leasing i 2016 har vi haft travlt, og efterspørgslen på flexleasing er stigende. Vi ser frem til, i tæt samarbejde med Carsten, at kunne udvikle vores forretning yderligere samt sikre SL Leasings fortsatte vækst på markedet for flexleasing’, udtaler direktør i SL Leasing Henrik Leth.

SL Leasing blev etableret i 2016 af Henrik Leth og Morten Schneider Jensen med en fælles mission om at gøre et kompliceret flexleasingmarked gennemskueligt og forståeligt. Morten Schneider Jensen er endvidere indehaver af Lundgård Autoteknik, Bosch Car Service i Hjørring. På værkstedet har man stor erfaring i arbejdet med premiumbiler, som er den type bil, der ofte leases. Udover at have flere auto- og dieselteknikere ansat, er der investeret i teknologisk udstyr, for altid at kunne reparere og servicere den moderne bil.

SL Leasing er et af de få uafhængige full-service leasingselskaber i Danmark, der kan håndtere hele processen fra bildrøm til salg, herunder hjemtagning, klargøring, etablering af leasingaftalen samt efterfølgende servicering, vedligehold og evt. salg af bilen.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til:

Direktør Henrik Leth

info@sl-leasing.dk

Telefon +45 3111 1677

www.sl-leasing.dk